Kezdőoldal arrow Linkek


  Hivatkozás
  Link   Kék Vonal Gyermek és Ifjúsági Telefonszolgálat
A Kék Vonal Gyermek és Ifjúsági Telefonszolgálat azért működik, hogy a gyerekek és fiatalok saját ügyeiket képviselve közvetlenül (más felnőtt bevonása nélkül) is segítséget kaphassanak.
  Link   CÓK-MÓK Projekt
A CÓKMÓK egy különleges hátizsák, ami folytonosságot és otthonosságot csempészhet a gyerekek életébe azzal, hogy a legféltettebb kincseiket, játékaikat magukkal tudják benne hurcolni, valamint a csomagban megtalálható takaróval bárhol kényelembe hely
  Link   KUL Alapítvány
Kelet-európai utógondozottakért és lakóotthonokban lakókért alapítvány
  Link   Lelki Egészségvédő Alapítvány
Az Alapítvány fő célja: a szociálisan hátrányos helyzetű, a magánellátást megfizetni képtelen személyek számára kedvezményes támogatási díjú egyéni és csoportos pszichológiai ellátás biztosítása szakképzett pszichológus vezetésével.
  Link   Leo Amici 2002 Addiktológiai Alapítvány
A magyar Leo Amici Alapítvány tevékenysége drogfüggő betegek rehabilitációját és a droghasználat prevencióját elősegítő programokat foglal magában. A rehabilitációs program krónikus drogbetegek talpra állítására irányul, terápiás közösségi elvek szer
  Link   Magyar Családterápiás Egyesület
A Magyar Családterápiás Egyesület célja a családterápia és a családterápiás szemléletmód szélesebb körű kiterjesztése nem csak orvosi területen.
  Link   Másság Alapítvány
A diszkriminációs panaszok kivizsgálása és jogi útra terelése mellett az Iroda rendszeresen jelentet meg egy-egy témakörben kiadványokat, tájékoztatókat.
  Link   Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda
  Link   Módszertani és Oktatási Központ
  Link   Menedék Egyesület
Migránsokat Segítő Egyesület
  Link   MINDENGYEREK
  Link   Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat
A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat a hazai ifjúsági munka 1995-ben alapított módszertani központja.
  Link   NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) Egyesület
A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület azzal a céllal alakult, hogy segélyvonalat indítson bántalmazott nők részére. Az elmúlt évek során tevékenységeink köre jelentősen kibővült.
  Link   Szociális Szakmai Szövetség
A 3Sz figyelemmel kíséri a szociális szakembereket érintő intézkedéseket, és minden törekvése arra irányul, hogy a szakma modernizációja, reformja kapcsán eredményesen képviselje a szociális szakma alapvető érdekeit és értékeit.
  Link   Vadaskert Alapítvány
Alapítvány a gyermekek lelki egészségért
  Link   Volt Állami Gondozottak Országos Egyesülete
Az egyesület 2004 áprilisában alakult meg. Tagjai főként állami gondoskodásban felnőtt fiatalok, illetve gyermekvédelmi szakemberek, így közelről ismerik az érintettek gondjait.
  Link   Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány
  Link   Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Ambulancia Alapítvány
Küldetésünk, az emberek életminőségének javítása, a klienseink felruházása olyan képességekkel, amelyekkel jobb minőségű életet élhetnek, és a problémáikat hatékonyabban oldhatják meg.
  Link   Hajszolt Egyesület
Az Egyesület legfontosabb célja a hajléktalan ellátással kapcsolatos érdekképviselet, ezen belül a hajléktalanná válásnak kitett, a már hajléktalan személyek és a velük foglalkozó szakemberek általános és speciális érdekeinek védelme kiemelt hangsúll
  Link   Eszter Alapítvány
Alapítvány az Erőszakos Szexuális Támadást Elszenvedettek Rehabilitációjára
  Link   Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány
Alapítványunk határozott célja a hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású gyerekek esélyegyenlőségének, iskolai sikerességének megteremtése.
  Link   Drog Stop
Az Egyesület egy közvetlen és anonim drogsegély telefonszolgálatot működtet, mely ingyenesen hívható az ország egész területéről.
  Link   Diákközéletért Alapítvány
Az alapítvány célja, hogy segítséget nyújtson a diákoknak az iskolai és iskolán kívüli közéletben való részvételhez; támogassa a diákközélet megteremtését és élénkítését célozó iskolai, helyi és országos szintű kezdeményezéseket; támogassa az önkormá
  Link   Család Gyermek Ifjúság Egyesület
Az Egyesület működésének céljaként megfogalmazott fő feladatait, a gyerekek védelme és a családok erősítése, összetartása, az érdekeltek és a velük dolgozó szakemberek megerősítésével, képzésével, szolgáltatások nyújtásával végzi. Rendszeresen megjel
  Link   Betegjogi, Ellátottjogi és Gyermekjogi Közalapítvány, Gyermekjogi Képviselő
A gyermekjogi képviselő a gyermekvédelmi gondoskodásban részesülő gyermek vonatkozásában lát el jogvédelmet és segíti a gyermeket jogai megismerésében és érvényesítésében.
  Link   ÁGOTA Alapítvány
Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány
 

Bejelentkezés


Elfelejtette jelszavát?

Hírlevél


Eseménynaptár

<<  2018 December  >>
 Hé  Ke  Sz  Cs  Pé  Sz  Va 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Partnereink


 

 

 

 

 

 

 

 

   Kapcsolat | Honlaptérkép | Adatvédelem | Hírlevél | Webmail

Fővárosi Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat
1081 Budapest, Alföldi u. 9-13. | Tel.: 06-1-3232-900 | tegyesz@tegyesz.hu