hét. máj 20th, 2024

Irodabérlési lehetőségek Újbuda központ közelében

By nemadmin máj13,2024

A főváros budai oldala sokak számára vonzóbb a pesti városrészeknél, akár lakhatásról, akár munkáról legyen szó. Ez utóbbi tekintetében a Duna nyugati oldalán lévő kerületekben is számos bérelhető ingatlannal találkozhatnak az irodát kereső cégek.

A központi elhelyezkedésről

Legyen az bármilyen típusú ingatlan, a lokáció mindenképpen fontos szempont a döntéshozatal során. Persze az ideális elhelyezkedés mindenki számára mást jelent, hiszen e tekintetben a kérdés leginkább az, hogy mi mit keres pontosan. Nyugodtabb, a belváros zajától távol eső zöldövezet? A központi, nyüzsgő kerületek, ahol zajlik az élet? Esetleg a kettő között hidat képező zónák, ahol mindenki maga dönti el, hogy éppen mely körülményeket választja magának?

A főváros mindegyikre lehetőséget ad, akár lakhatási, akár üzleti célú ingatlanokról legyen is szó. Utóbbiak tekintetében a budai és pesti oldal is számos opcióval rendelkezik, hiszen hagyományosabb és modern irodaházak egész sora várja a bérlőket. A XI. kerület, vagyis Újbuda például e tekintetben is kedvelt helyszín, hiszen itt megvan a belváros közelsége, de Buda sajátos hangulata is. Így ha irodáról van szó az In-Management Újbuda központ közelében lévő ingatlanait is érdemes számításba venni.

A budai nyüzsgésben

Újbuda azért is a főváros egyik kedvelt kerülete, mivel nem esik messze a pesti oldaltól, ugyanakkor budai hangulatot és körülményeket kínál. A kerületben számos fontos közlekedési csomópont található, ám talán ezek közül is kiemelkedik Újbuda központ, hiszen itt a villamos-, a metró- és a buszhálózat is összekapcsolódik, ezzel egy forgalmas, de egyszerűen megközelíthető hellyé téve ezt a megállót, illetve a közelében található területeket.

Újbuda központ közvetlen közelében is számos bérelhető üzleti célú ingatlant találunk, ám valamivel bentebb haladva a kerületben ideális opció lehet az Újbuda Centerben található irodák bérlése. Az alapvetően bevásárlóközpontként üzemelő komplexum ugyanis remek körülményeket kínál az irodát kereső cégek számára. A kapcsolódó infrastruktúra, illetve a Centerben található szolgáltatók pedig a cégek és dolgozóik mindennapi életét is megkönnyítik.

Mindent egy helyen

Gyakori félreértés a két említett helyszín összekeverése, de ez elsősorban természetesen a nevek hasonlóságáról és azok különböző verzióiról szól. Fontos azonban, hogy míg Újbuda központ elsősorban egy közlekedési csomópont a maga számos előnyével és csatlakozási lehetőségével, addig az Újbuda Center egy konkrét épület, mely egyben kiadó irodákat is kínál az azt kereső cégek, vállalkozások számára. Ez elsőre talán szokatlan lehetőségnek tűnhet, ám a körülmények kiválóak.

Mivel az Újbuda Center meglehetősen közel esik Újbuda központhoz, a tömegközlekedéssel való megközelítés egyszerű. Az épülethez tartozó parkolók miatt pedig annak sem kell aggódnia, aki autóval jár dolgozni. Az itt található szolgáltatók, üzletek miatt pedig a cégek kényelme is garantált, hiszen számos ügyet akár helyben is elintézhetnek. Az Újbuda Center tehát nem csupán egy bevásárlóközpont, hanem egy fontos üzleti centrum is, mely számos cég számára kínál otthont.

Related Post

Vélemény, hozzászólás?